Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!


Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες μισούν τα ψώνια στα μαγαζιά, ειδικά όταν πρόκειται να ακολουθήσουν τις γυναίκες τους σε αυτό το… χόμπι!

Το shopping είναι ό,τι χειρότερο για τους περισσότερους, καθώς δεν αντέχουν τις ατελείωτες βόλτες από βιτρίνα σε βιτρίνα αλλά και τις ασταμάτητες δοκιμές ρούχων στις οποίες επιδίδονται οι αγαπημένες τους. Πολλές φορές ωστόσο δεν μπορούν να αρνηθούν και ακολουθούν, ζώντας ένα μαρτύριο! Καθένας χωριστά περνά το δικό του Γολγοθά, φροντίζοντας να αντιμετωπίσει το… shopping με τον δικό του τρόπο όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες…
perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους! perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!perierga.gr - Τι κάνουν οι άντρες όταν πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους!
perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου