Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Καρμικές σχέσεις....

Κεραυνοβόλος έρωτας...

Xάνεις τα μυαλά σου από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον αντικρίζεις. Αισθάνεσαι πως αυτό τον άνθρωπο τον ήξερες.

Έχετε νοιώσει ποτέ όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, μια οικειότητα ασυνήθιστη; Σαν να μην έχει σημασία πόσο λίγο τον γνωρίζετε. Σας θυμίζει κάτι από τον εαυτό σας, θέλετε να τον έχετε στη ζωή σας… Όλοι οι άνθρωποι πέρασαν ή περνούν από τέτοιες καταστάσεις. Κατά τον Πλάτωνα η ψυχή έχει μνήμη, στο πέρασμα των χρόνων ψάχνει να βρει την αδελφή ψυχή, προσπαθούν να συναντήσουν άλλους ανθρώπους αναζητώντας το άλλο τους μισό, αλλά ποτέ δεν το συναντούν όλοι, δεν ξέρουν τι ψάχνουν, η ανάγκη όμως για την απόλυτη αγάπη τους κάνει να συνεχίζουν. Η ανάγκη του ανθρώπου για συντροφικότητα είναι τόσο έντονη, το ιδανικό ταίρι θα μας ολοκληρώσει και θα μας κάνει να ξεχάσουμε την υπαρξιακή μας μοναξιά.

Οι σχέσεις οι μοιραίες και οι ανθεκτικές στον χρόνο είναι καρμικές. 

Όλες οι σχέσεις που περνάνε από τη ζωή μας και αφήνουν επιπτώσεις έχουν στοιχεία καρμικότητας. Οι καρμικές σχέσεις αναγνωρίζονται από το ότι υπάρχει μια οικειότητα από την πρώτη στιγμή. Ένα δέσιμο ψυχικό. Η ανάγκη να βρισκόμαστε συνέχεια μαζί και να αναζητούμε την παρουσία του άλλου. Νοιώθουμε ότι θέλουμε να βρούμε τη θέση μας στη ζωή του άλλου, ίσως όπως «στο παρελθόν». Να δημιουργήσουμε συνθήκες, να ανοίξουμε χώρο και στη δική μας ζωή για την ύπαρξή του.


Οι ερωτικές σχέσεις είναι ένα μέσο να ξεπληρωθεί το Κάρμα  

Ο νόμος του Κάρμα είναι η δυναμική εκδήλωση του παγκόσμιου νόμου, μοναδικού, ενιαίου και αιώνιου. Καρμικές σχέσεις στην αστρολογία είναι οι σχέσεις μεταξύ δυο ατόμων τα οποία βρέθηκαν σε προηγούμενο βίο τους μαζί και βίωσαν είτε θετικά είτε αρνητικά εμπειρίες που σημάδεψαν την εξέλιξή τους. Έτσι σε έναν επόμενο κύκλο τα άτομα αυτά μπορεί να ξαναβρεθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες και πιθανότατα με άλλους ρόλους και να λειτουργήσουν ανταποδοτικά ανάλογα με το τι εισέπραξαν το ένα από το άλλο στην προηγούμενη κάθοδό τους στην ύλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου