Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πράσινο τσάι...

Φέρνει υγεία!
Σύμφωνα με πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα οι ευεργετικές ικανότητες του πράσινου τσαγιού οφείλονται στις αντιοξειδωτικές κατεχίνες. Οι κατεχίνες, οι οποίες είναι φλαβονοειδή αντιοξειδωτικά βρίσκονται σε υψηλή περιεκτικότητα στο πράσινο τσάι. Τα αντιοξειδωτικά αυτά είναι φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση
των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οι οποίες πιστεύεται ότι προκαλούν πολλές ασθένειες.



Πράσινο τσάι και γήρανση!

Επιβραδύνει και σταματά τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και συμβάλει στην αναζωογόνηση και τη μακροζωία!

Πράσινο τσάι και αδυνάτισμα!

Το πράσινο τσάι ενεργοποιεί το μεταβολισμό μας και μας βοηθάει να χάσουμε γρήγορα και εύκολα πολλά κιλά αν παράλληλα προσέξουμε και λίγο την διατροφή μας, τη δίαιτα αυτήν την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες σταρ του κινηματογράφου και της πασαρέλας και κυρίως αυτές που ασχολούναται με την γιόγκα και τις εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας!

Βοηθάει και στην ψυχολογία!

Διότι η κατανάλωση του πράσινου τσαγιού ενισχύει το πνεύμα, βοηθάει τη διάθεση, βελτιώνει τη μνήμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου, είναι αναζωογονητικό, δροσιστικό, με αποτέλεσμα να βοηθάει όσους είναι κουρασμένοι!

Στοματική υγιεινή!

Ερευνητές που ασχολήθηκαν με τις θεραπευτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού αναφέρουν ότι, άνθρωποι που υποφέρουν από δυσοσμία στόματος, και αρρώστιες των ούλων είχαν σημαντική βελτίωση. Προστατεύει από την τερηδόνα, επιβεβαιώνοντας οι επιστήμονες ότι η τερηδόνα εμφανίζεται σπάνια σε άτομα που πίνουν πράσινο τσάι καθημερινά!

Αυτά και πολλά άλλα οφέλη ''προσφέρει'' το πράσινο τσάι!
Μετά από όλα αυτά ποιος δεν θέλει να βάλει το πράσινο τσάι στην ζωή του;;;
Στον καθημερινό σας ''καφέ'' πιείτε πράσινο τσάι!
Είναι καλύτερο...Αποδεδειγμένα πλέον!


Ψάχνοντας πληροφορίες για το
πράσινο τσάι βρήκα και αυτό!
Η γνωστή εταιρία KitKat έβγαλε σοκολάτα
με γεύση πράσινο τσάι!


Τυχαίο;; δε νομίζω!!!
Το πράσινο τσάι είναι το χρώμα για να θεραπεύσει και να σε μεταφέρει πίσω στον χρόνο… ελπίδα, νέα ζωή, ενέργεια, γονιμότητα, ανάπτυξη.
Ξεκουράζει, κατευνάζει, είναι θεραπευτική δύναμη.
Χρώμα ουδέτερο ( που αποτελεί την ένωση του κίτρινου και του μπλε χρώματος) όπου εκφράζει την ενέργεια, την εκδήλωση, την ζωή την νιότη, την ελπίδα, την χαρά, την αρμονία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου